Vad är en longboard?

Sims tävlade i och vann tävlingar och började producera kommersiella longboards i fem olika längder upp till 121 centimeter (48 tum). Det finns ett enormt utbud av longboards att välja mellan på marknaden så allt handlar om din egen smak. En longboard är en typ av skateboard. Enkelt uttryckt är en longboard en typ av skateboard som är avsedd att användas för att ta sig från en plats till en annan.

Du kan använda en longboard för att åka kortare sträckor, till exempel för att hämta något i affären, eller för att resa längre sträckor.

Är det lättare att åka longboard eller skateboard?

Skateboards är mycket mindre, har hårdare och mindre hjul och är gjorda för trick och accelererar mycket snabbare. Det betyder inte att tricks är lättare att lära sig, men det kräver åtminstone mindre tid jämfört med nybörjare. Om du har en liten budget och inte har råd att köpa både en longboard och senare en skateboard är det möjligt att också börja med en skateboard. Huvudskälet till detta är att Penny Boards har en mycket liten ståplattform och en supersmal form, vilket gör det svårare att balansera att gå för långt framåt eller för långt bakåt innebär att man förlorar kontrollen eller tippar framåt.

Tillsammans med drop-through och flexen som bambun ger kommer Magneto att vara en lättkörd bräda.

Vad är skillnaden mellan en skateboard och en longboard?

Medan å andra sidan longboards är längre i storlek än de konventionella skateboards och deras längd är ungefär upp till 130 cm. De större hjulen på en longboard hjälper longboardåkaren att färdas snabbare, medan de mindre hjulen på en skateboard hjälper skateboardåkaren att behålla balansen genom att sänka tyngdpunkten. Visuellt sett, om man sätter ihop en longboard och en skateboard, finns det en slående skillnad i brädornas former. Longboardens totala dimensioner gör det möjligt att uppnå större stabilitet i hög hastighet även om brädan är relativt högre över marken på grund av större hjul än skateboarden.

En grupp surfare bestämde sig för att göra det mesta av de platta dagarna och skapade den första generationen skateboards genom att sätta hjul på träplankor.

Är longboard bra för nybörjare?

Yocaher Punked Stained Pintail Complete Longboard Skateboard är uteslutande bäst för åkare på nybörjarnivå. Loaded Boards Tan Tien Bamboo Longboard Skateboard Complete rekommenderas starkt till dem som är intresserade av longboarding. Vad som också är värt att notera är att longboarden kommer till ett mycket rimligt pris trots sitt fantastiska utseende, som kommer med 8-lagig hårdträlönn som tillåter objekt så tunga som 250 lbs, produkten är tänkt att vara tung. Jag är ny på longboarding och jag undrar om en Drop Through eller en drop deck skulle vara bättre för flatland cruising.

Jag har åkt några gånger på en vanlig skateboard och klarade mig ganska bra, men jag vet väldigt lite om longboards.

References: