Vad är badminton?

Att skära av shuttlecocken så att den snurrar har dock användningsområden, och vissa av dem är speciella för badminton. Badmintonsträngar för racketar är tunna, högpresterande strängar med en tjocklek på mellan 0,62 och 0,73 mm. Badminton är en racketsport som utövas med hjälp av racketar för att slå en skyttel över ett nät. Ett nät som är 1,5 meter högt sträcker sig över banans bredd i mitten.

Turneringar på nivå tre består av Grand Prix Gold och Grand Prix Event. Poäng ges genom att slå skytteln med racket och landa den på motståndarens planhalva.

Vad kallas badminton?

I både de olympiska tävlingarna och BWF:s världstävlingar har begränsningar av antalet deltagare från ett och samma land orsakat en del kontroverser eftersom de ibland leder till att elitspelare på världsnivå från de starkaste badmintonnationerna utesluts. Därför kan man argumentera för att Poona, battledore och shuttlecock, eller badminton i sig själv är det ursprungliga namnet på badminton. Dessa shuttlecocks och racketar är badmintons grundläggande verktyg, och de är allt du behöver för ett slagpass där du och en kompis slår en shuttlecock till varandra så länge som möjligt utan att låta den röra marken. Jag försökte ta reda på vad Baduhelm betyder, och det längsta jag kunde komma var att finna att helm (åtminstone när det var ett namn i sig självt) vanligtvis betydde ”herdesman”.

Vad är badminton kort uppsats?

Det handlar främst om att slå skyttelbollen fram och tillbaka med hjälp av en racket över nätet mellan två spelare eller fyra spelare. De badmintonracketar som används i spelet är lätta och har avlånga slagnät av stål. Mina vänner och jag har spelat i flera tävlingar, men jag hade aldrig nått finalen förrän nyligen när jag var finalist i Österrikes öppna badmintonturnering för tonåringar, jag var andra tvåa. Badmintonbanan är uppdelad i två delar med nät och spelarna bär lätta skor så att de kan röra sig snabbt för att slå skytteln i motståndarens område.

Vad står badminton för?

Enligt de riktlinjer som fastställts av Badminton World Federation (BWF) förblir längden på en standardbadmintonbana densamma – 13,40 m (44 fot) – för båda typerna av tävlingar. Detta innebär att en badmintonplan har fyra serviceplaner som var och en är 3,96 m (13 fot) lång och 2,59 m (8,5 fot) bred. En badmintonbana är vanligen belagd med ett trägolv med syntetiska mattor som används som banans yta. Badminton är uppkallad efter ett gods i Gloucestershire, England, som heter Badminton House (i byn Badminton), som är säte för hertigen av Beaufort och som sägs vara den plats där en modern version av sporten spelades för första gången.

References: